METODOLOGIA DE TREBALL

Com treballem?

A Beton. Marketing Solutions considerem que és imprescindible el gran coneixement que tens sobre el teu negoci per construir l’estratègia digital. Per aquest motiu, treballem colze a colze amb els nostres clients per ser capaços de traslladar al nostre projecte l’essència del teu negoci. El nostre mètode, tot i que adaptat a cada projecte i client en concret, se sol dividir en tres fases.

Diagnòstic de situació

El diagnòstic ens permet identificar el grau de maduresa de la teva empresa. S’avaluen les xarxes socials I l’audiència, públic objectiu...

Material corporatiu

Elaborem flyers, catàlegs, tríptics, targetes de visita, cartells publicitaris per promocionar el teu negoci.

Xarxes Socials

T’ajudem a gestionar les teves Xarxes Socials creant contingut a través d’una estratègia planificada dissenyant campanyes publicitàries a FB i IG Ads.

Projectes

El més intel·ligent sempre és tenir un pla. És per això que t’ajudem a saber com fer-lo i com dur-lo a terme a mitjà i llarg termini.

Disseny Web

Realitzem el teu disseny de web corporativa o botiga online fet a mida i orientat als objectius de la teva marca amb WordPress.

Imatge i Vídeo

Fem fotografies i vídeos per xarxes socials amb la finalitat de promocionar els productes de la teva marca on i offline.

METODOLOGIA DE TREBALL

Primera fase.
Ens coneixem?

1

Conèixer el negoci en el què treballarem és una de les peces claus per idear l’estratègia digital amb què estem treballant i, qui millor que tu conèixer el teu propi negoci? Efectivament, ningú. Celebrem trobades informals on ens encantarà escoltar la missió de la teva empresa i la principal activitat per poder-la aconseguir. En aquesta fase prèvia, ens explicaràs quines són les teves necessitats perquè el nostre equip es posi a treballar en aquells camps que més interessin.

El nostre equip es posarà mans a l’obra i organitzarà i planificarà totes aquelles accions que consideri convenients per així poder complir els teus desitjos i aconseguir amb èxit tots els teus objectius. En aquesta fase, posarem en una coctelera totes les idees, matisos i necessitats que ens has explicat per poder presentar-te un projecte innovador.

2

METODOLOGIA DE TREBALL

Segona fase.
Treballar l'estratègia digital.

METODOLOGIA DE TREBALL

Tercera fase.
Anàlisi dels resultats.

3


De què serviria aplicar un projecte si després no analitzem conjuntament si ha donat els seus fruits? En aquesta última part del projecte, ens tornarem a reunir de forma més freqüent per poder conèixer quins han sigut els resultats de l’aplicació de l’estratègia i t’explicarem de forma entenedora què s’ha aconseguit amb totes les accions aplicades.